RING OSS - 08-124 106 39

Spolbil Stockholm

RING OSS - 08-124 106 39

Stopp i avlopp

Vi åtgärdar stopp i avlopp i Stockholm med vår spolbil i Stockholm

Det är lätt hänt att det blir stopp i avlopp. Kontakta oss så hjälper vi er lösa stopp i avlopp. Vi har bilar i Stockholm samt Mälardalen.

Stopp i avlopp - orsaker

Att det blir stopp i avlopp beror nästan alltid på att det spolats ner otillåtet material i avloppsrören.Oavsett om det är på en arbetsplats eller i hemmet är det lätt hänt att det följer med matavfall, kaffesump eller fett i rören, vilket kan i förlängningen bidra till igensatta rör. I duschrum kan hår proppa igen avloppsbrunn som sedan orsakar stopp i avlopp.

Om det spolas ned annat material än toalettpapper i toaletten kan det även orsaka stopp i avlopp. Det händer att bomullsrondeller, våtservetter, tops och tamponger spolas ned i toaletten i stället för att slängas i papperskorgen.

Oavsett orsak till stopp i avlopp kan vi hjälpa er lösa stoppet med spolbil i Stockholm och Mälardalen. Regelbunden rörspolning med spolbil. Vi rekommenderar att genomföra regelbunden rörspolning så att rören håller sig fräscha och inte täpps igen.

Vi finns nära dig i Stockholm och Mälardalen, kontakta oss så hjälper vi dig. Anlita oss för rörspolning! Vi har spolbil i Stockholm och Mälardalen!